Huisje

Knusse vakantie in dit huisje, voor maximaal 6 personen.
Huisje

Bent u een natuurliefhebber en wilt u wakker worden van gefluit van de vogels en op de achtergrond het gehinnik van paarden en rondscharrelende kippen,  waarvan u s'morgens een lekker eitje kunt eten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook lopen er gezellige honden en een kat op het erf rond. Bij ons kunt u wandelen, fietsen, kastelen  bezoeken en met (of zonder) paard komen overnachten. Bij ons in de achterhoek kunt u uw hart ophalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker niks doen en te genieten in de tuin met uitzicht op de weilanden met paarden.

 

De Magnolia Ranch is gelegen in de Achterhoek waar de omgeving erg mooi en bosrijk is en in de omgeving genoeg te doen is voor jong en oud.

  • Expeditie Bronkhorst ( Dit is een wandelroute van 3 km voor 5-15 jaar. In de wandelroute gaat het erom welk team het slimst,snelst, behendigst en weet de meeste opdrachten te winnen. Kijk voor meer info op www.kidsgeluk.nl , deze expeditie ligt in Vorden.)
  • In de sporen van Berend ( In deze fietsroute volg je de sporen van Berend van Hackfort, die echt geleefd heeft! Berend is geboren rond het jaar 1475 in Vorden. Tijdens deze route ontdek je hoe zijn leven als kind in de riddertijd was.)
  • Kabouterpad Jena (In Hummelo)
  • Klimtuin (In Ruurlo)
  • Koen Kampioen route in Hengelo GLD.

Tijdens uw vakantie kunt u uw eigen paard meenemen naar de Magnolia Ranch. Uw paard kan overdag lekker grazen in de wei en heeft 's nachts de beschikking over een ruime stal.  Als u uw eigen paard meeneemt kunt u in het bos over zandpaden een prachtige rit maken.

Het huisje heeft de volgende indeling:

Het huisje is voorzien van twee slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Deze heeft een tweepersoons bed en een kast voor uw kleding op te bergen. De tweede slaapkamer bevind zich op de 1e verdieping en hierin kunnen 4 mensen overnachten. (1x 2 persoonsbed, 2x 1 persoons boxspring).

 Dit huisje van de Magnolia Ranch beschikt verder over een keuken, badkamer met douche (op de begane grond), twee toileten waarvan 1 op de begane grond en 1 op de 1e verdieping, Wifi, woonkamer met TV, wasmachine, droger en een terras waar je met mooi weer heerlijk in de zon kan genieten.

Linnengoed is aanwezig (Beddengoed, handdoeken en keukendoeken)